۱۳۹۵ دوشنبه ۴ بهمن - اِلأِثنين ٢٤ ربيع الثاني ١٤٣٨
ارسال به دوستان  نسخه چاپی
 بو بکشید و لاغر بمانید!

پایگاه خبری-تحلیلی زریان؛ دانشمندان فرانسوی موفق شدند با استفاده از ترکیبات طبیعی معطر تمایل افراد به غذاهای پر کالری را کاهش و تمایل به غذاهای کم کالری را افزایش دهند.
به گزارش زریان به نقل از ایسنا: دانشمندان فرانسوی موفق شدند با استفاده از ترکیبات طبیعی معطر تمایل افراد به غذاهای پر کالری را کاهش و تمایل به غذاهای کم کالری را افزایش دهند.

به گزارش دیلی‌میل، دانشمندان فرانسوی با استفاده از ترکیبات طبیعی معطر، مغز انسان را برای انتخاب غذای ساده به جای غذای مملو از شکر و چربی فریب دادند.

محققان با تولید مولکول‌های طبیعی معطر و افزودن آن در غذاهای کم کالری، فرایند تشخیص مغز و افزایش اشتها را به اصطلاح هک کردند. با این روش افراد با خوردن غذاهای کم کالری هم از لذت غذاهای آماده، شیرین و پرچرب محروم نمی‌شوند و هم با دریافت غذای کم کالری وزن اضافی را کاهش می‌دهند.

ترکیبات معطر طبیعی کاربرد بسیاری دارند، به‌طوری‌که می‌توان آنها را به غذاهای معمولی و سالم اضافه کرد تا میل به مصرف افزایش یابد، همچنین این مواد را می‌توان با غلظت بیشتری به غذاهای پرچرب و خیلی شیرین اضافه کرد تا مردم از خوردن آنها امتناع کنند.

روش معطرسازی غیرواقعی مواد غذایی همچنین لذت خوردن غذاهای خوشمزه و شیرین را دوباره به بیماران دیابتی باز می‌گرداند و به آنها کمک می‌کند تا بدون نگرانی از دریافت قند هرچه می‌توانند غذای شیرین غیرواقعی میل کنند.

محققان فرانسوی همچنین دستگاه مکمل این فناوری را تولید کردند که با انتقال بو و مواد معطر طبیعی به غذاهای سالم و کم طرفدار، آنها را پر روغن، حاوی شکر و نمک برای مغز جلوه می‌دهد.

تاريخ: ۱۳۹۵/۶/۸

21مهرماه/به مدت یک ماه

نظر کاربران
نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:


آخرین اخبار   



27آبان ماه





صفحه اصلی   |   نمایش گالری   |   گالری عکس   |   مهاباد   |   مشروح اخبار   |   بوکان   |   سقز   |   اخبـــار   |   کوردانه   |   پیرانشهر   |   درباره ما   |   ارتباط با ما   |   ورود
تمام حقوق سایت متعلق به وب سایت زریان می باشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.

طراحی و اجرا توسط: وب باکس پورتال